ACTUALIDAD oliBa
>
>
Grupo Costa s’endinsa en el sector cerveser amb l’adquisició d’Oliba Green Beer, la primera cervesa verda d’oliva del món

Grupo Costa s’endinsa en el sector cerveser amb l’adquisició d’Oliba Green Beer, la primera cervesa verda d’oliva del món

(Fraga, 03/2022) Grupo Costa s’endinsa en el sector cerveser amb la compra d’Oliba Green Beer, la primera cervesa d’oliva del món, elaborada de manera natural amb olives autòctones del Pirineu. Aquesta beguda, caracteritzada pel seu sorprenent color verd, compta amb el singular sabor de les varietats d’oliva pròpies de la zona. No conté gluten, la qual cosa li permet ser apta per a celíacs.

Grupo Costa ja compta amb una àmplia presència en el sector agroalimentari a través del hòlding carni Costa Food Group i de Bodega Sommos, pertanyent a la D. O. Somontano. El seu CEO, Jorge Costa, explica que la suma d’Oliba Green Beer “complementa la cartera de productes, al mateix temps que ofereix als consumidors una alternativa transgressora, però cent per cent natural, un dels nostres principis com a grup. Estem molt orgullosos de poder llançar una beguda mediterrània creada als Pirineus que sorprèn pel seu color, aroma, sabor i qualitat”.

I és que Oliba Green Beer s’elabora de manera tradicional per a oferir un producte amb un 5% d’alcohol, refrescant i suau, amb marcades notes d’oliva. Per la seva baixa graduació, és una cervesa lleugera, pensada per a tots els públics, que agrada tant als amants de la cervesa com a nous consumidors.

Una cervesa reconeguda amb perfil per a l’exportació

Es presenta en dues gammes: “The Original One”, una cervesa lleugera amb un sabor suau i especial i una aroma refinada amb un subtil toc d’oliva, i “The Empeltre One”, elaborada amb olives del Baix Aragó i més intensa tant en untuositat com en intensitat de sabor i color. La marca va ser guardonada el 2020 amb el Premi de l’Escola Superior de l’Oli d’Oliva (ESAO) a la Innovació i el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA).

El centre productiu d’Oliba Green Beer, situat a Lleida, està actualment immers en un procés d’ampliació per a proveir a mercats nacionals i internacionals, ja que el projecte va néixer amb una forta vocació exportadora.

Sobre Grupo Costa

L’aragonès Grupo Costa, que compta actualment amb la tercera ramaderia més nombrosa d’Europa integrada a Piensos Costa, és present en els sectors agroalimentari, energies renovables, automoció, salut vegetal, hoteler i immobiliari. Dins del sector agroalimentari, on també compta amb Bodega Sommos, opera a 107 països a través del hòlding Costa Food Group, que integra a les marques Costa Food Meat, Casademont, Ibéricos Costa, Villar, Aviserrano, Roler, La Alegria i Juan Luna. Gràcies a elles, se supervisa tot el procés productiu, de la granja a la taula, de les espècies càrnies de porc, pollastre i gall dindi, amb una premissa inherent a tots els productes de Costa Food: ser naturals des de l’origen.

Grupo Costa està actualment present en onze comunitats autònomes: Aragó, Catalunya, Navarra, Andalusia, Castella i Lleó, Castella-la Manxa, Comunitat Valenciana, Extremadura, País Basc, Múrcia i La Rioja.

Compartir en

Deja una respuesta