ACTUALIDAD oliBa
>
>
La primera cervesa verda del món amb oliva llança la nova «The Empeltre One»

La primera cervesa verda del món amb oliva llança la nova «The Empeltre One»

S’oficialitza la unió entre l’exitosa Oliba Green Beer —la marca de cervesa creada pel lleidatà Ivan Caelles Colomés i produïda amb la particularitat que es tracta d’una cervesa verda amb una recepta que conté olives— i Mis Raíces, empresa aragonesa dedicada a la producció i exportació d’AOVES, fundada per la família Moreno Pastor el 2016 i originària d’Oliete, Terol.

Ivan Caelles Colomés (a l’esquerra) i Víctor Moreno Pastor (a la dreta) oficialitzen la unió entre Oliba Green Beer i Mis Raíces

CERVESA D’OLIVA AMB LA VARIETAT ARAGONESA EMPELTRE

La marca de cerveses Oliba Green Beer afegeix a la seva línia de productes The Empeltre One, una nova cervesa produïda exclusivament amb olives empeltre, cultivades i recol·lectades per la marca d’olis premium Mis Raíces, amb origen al Baix Aragó.

Varietat d’oliva empeltre a les finques de Mis Raíces, al Baix Aragó

La varietat empeltre és l’emblema i el principal punt diferenciador de Mis Raíces, atès que aquesta varietat és poc comuna i desconeguda al món; la producció mundial d’olives empeltre representa menys de l’1%, i majoritàriament se situa al Baix Aragó.

La família Moreno Pastor recol·lectant les primeres olives de la varietat empeltre de la campanya 2020

La diferència d’aquesta nova The Empeltre One respecte a The Original One és que té més intensitat de sabor, graduació i color, i, per tant, ampliem així la gamma Oliba Green Beer, que se ha proposat oferir un ventall d’opcions interessants per al consumidor, amb l’oliva com a ingredient característic.

La nova gamma The Empeltre One se suma a The Original One.

UNA CERVESA 100% NATURAL AMB OLIVA I SENSE GLUTEN

Oliba Green Beer – Mis Raíces s’ha elaborat a la fàbrica colaborativa Click&Brew, com la seva antecessora, seguint l’estil lager, originari de la República Txeca. S’han utilitzat maltes Pils d’alta qualitat i llúpols txecs com el saaz per oferir un producte amb una mica més de graduació, 5.5% de alcohol, i amb el mateix toc refrescant i suau.

The Empeltre One és més intensa que la seva germana The Original One, tant en untuositat com en sabor i color, diferències que venen marcades per la varietat d’oliva usada com a base: l’empeltre.
A més, Oliba Green Beer és una cervesa sense gluten, fet, però, que no n’afecta el sabor i la converteix en apta per a celíacs.

Mis Raíces i Oliba Green Beer a la fàbrica de Click&Brew definint la nova The Empeltre One

D’ESPANYA ALS ESTATS UNITS

Mis Raíces, que fa poc més de 4 anys que és al mercat nord-americà amb els seus olis, incorpora al seu portafolis una nova categoria tan diferent i versàtil com la cervesa amb la intenció que la seva penetració en aquest competitiu mercat sigui un trampolí per a Oliba Green Beer.

No en va la marca aragonesa ha aconseguit una distribució dels seus olis sense precedents als EUA, amb presència en cadenes tan reconegudes com Wholefoods, propietat d’Amazon des del 2017, on ha arribat a conquistar més de 900 botigues.

Presència de la marca Mis Raíces al lineal d’olis de la cadena de supermercats Big Y, als Estats Units.

Compartir en

Deja una respuesta