ACTUALIDAD oliBa
>
>
Nou format d’Oliba de 75 cl amb funda, ideal per a regalar i vestir les taules aquestes festes

Nou format d’Oliba de 75 cl amb funda, ideal per a regalar i vestir les taules aquestes festes

Una de les novetats de la temporada en la família d’Oliba Green Beer, la primera cervesa verda d’oliva del món, és el format de 75 cl amb funda. Vestim les nostres birres, The Original One i The Empeltre One, per a les ocasions especials. Ideal per a aquells que busquen una cervesa original i sorprenent com a regal nadalenc o per a vestir les taules en esdeveniments i dies assenyalats.

Ja no hi ha excusa per a no compartir Oliba Green Beer amb qui vulguis, perquè el format de 75 cl és perfecte per a menjars o sopars amb la parella, família o amics. Perquè el bo compartit és doblement bo! I si és verd, suau, refrescant i sense gluten… Encara millor!

Les cerveses d’Oliba Green Beer – The Original One i The Empeltre One – sorprenen allí on van. La primera, és una cervesa lleugera amb un sabor suau i especial, un atractiu color verd i una aroma refinada amb un subtil toc d’oliva elaborada amb olives autòctones del Pirineu. The Empeltre One, és més intensa que la seva germana tant en untuositat com en intensitat de sabor i color, diferències marcades per la varietat d’oliva usada com a base: la Empeltre d’Aragó.

A més, aquest format arriba per a quedar-se, perquè puguis regalar Oliba Green Beer amb la seva funda quan vulguis.

Compartir en

Deja una respuesta