ACTUALIDAD oliBa
>
>
Oliba Green Beer entra en el mercat gourmet nacional amb Torres Import
Torres Import

Oliba Green Beer entra en el mercat gourmet nacional amb Torres Import

Oliba Green Beer, la primera cervesa verda d’oliva del món, arriba als punts de venda gourmet de tota Espanya gràcies a l’acord de distribució entre Torres Import i Bright Export Import. Torres Import ha posat a disposició de la seva xarxa comercial de representants i distribuïdors els dos productes d’aquesta innovadora cervesa: “The Original One”, elaborada amb olives autòctones de la comarca pirinenca del Pallars Jussà, i “The Empeltre One”, amb olives Empeltre d’Aragó. Ambdues es comercialitzaran en ampolles de 33 i 75 cl en el format exclusiu Praga.

Javier Zaragoza, director de Torres Import, indica que està encantat de començar aquesta col·laboració i espera tenir una bona resposta en el mercat gourmet, on Torres Import té una llarga experiència.

Torres Import és una de les empreses d’importació, elaboració i distribució de productes d’alimentació gourmet més importants del país amb un catàleg de productes d’exquisida selecció que, més enllà de la seva qualitat, són delícies del seu lloc d’origen.

Sandra López Perea, gerent de Bright Export Import, destaca que “una empresa referent en el sector gourmet com Torres Import, situa a Oliba Green Beer a la part alta de l’estendard de la qualitat, l’única cervesa del seu catàleg”.

Per part seva, Ivan Caelles, CEO d’Oliba Green Beer, assegura que “per a Oliba Green Beer és un honor arribar a un acord amb Torres Import amb una trajectòria tan destacada en el sector de l’alimentació i begudes i referent a nivell mundial en qualitat dels seus productes. Desitgem complir amb escreix la confiança dipositada en la nostra cervesa verda d’oliva”.

Des del seu llançament, al maig de 2020, la marca ha entrat amb força en el mercat nacional i internacional de les cerveses, ja és present en diversos països i està tancant acords per a arribar a nous mercats.

Compartir en

Deja una respuesta