ACTUALIDAD oliBa
>
>
OLIBA Green Beer entra en el mercat holandès

OLIBA Green Beer entra en el mercat holandès

Arriba a Holanda OLIBA Green Beer, la primera cervesa verda d’oliva del món gràcies a l’acord de distribució entre l’empresa espanyola Bright Export Import i l’holandesa Zuivr. El mercat holandès ja pot gaudir d’aquesta innovadora cervesa verda elaborada amb olives autòctones del Pirineu que es comercialitzarà en ampolles de 33 i 75cl i que, en el marc d’aquest acord, pròximament, arribarà a Bèlgica i Luxemburg.

Sandra López Perea, gerent de Bright Export Import, destaca que “la tendència verda arriba a Holanda de la mà de Zuivr, empresa que aposta per productes diferents i de gran qualitat”. Per la seva part, Ivan Caelles, CEO d’OLIBA Green Beer, assegura que “per a nosaltres és un orgull la introducció de la nostra cervesa a Holanda amb una llarga tradició cervesera de la mà del grup Zuivr, experts i grans professionals en productes d’alta qualitat. Sens dubte, l’entrada en el mercat holandès fomenta el prestigi d’Oliba Green Beer”.

Katja van den Hoof, fundadora i responsable de Zuivr, afirma que “des del moment en què vaig tenir OLIBA Green Beer a les meves mans, vaig sentir l’especial que és aquest producte. No és com qualsevol cervesa, és realment una cosa única. Pots sentir-ho i assaborir-ho!”.

Amb l’entrada al Benelux, OLIBA Green Beer fa un pas més en la seva internacionalització. Des del seu llançament, al maig de 2020, OLIBA Green Beer ha entrat amb força en el mercat internacional de les cerveses artesanes, ja és present en diversos països i està tancant acords per a arribar a nous mercats.

Una cervesa d’autor

Aquesta beguda mediterrània elaborada exclusivament amb ingredients naturals, neix de la unió de les dues passions del productor espanyol d’oli d’oliva verge extra Ivan Caelles: les olives i la cervesa.

Des de fa anys, Ivan duu a terme un projecte de posada en valor de la Vall de Barcedana (Pallars Jussà, Lleida), dels seus paisatges i oliveres autòctones. La marca ERM Oli d’Oliva de Muntanya, sota la qual produeix uns olis d’oliva excepcionals, ha suposat un autèntic revulsiu en el territori.

Al maig de 2020, aquest enginyer agrònom inquiet i innovador, va treure al mercat OLIBA Green Beer, “The Originial One”, donant continuïtat a la iniciativa empresa amb l’oli pirinenc. Ivan va sorprendre el món amb una cervesa d’oliva que destaca pel seu atractiu i particular color verd, per la seva aroma que transporta als camps d’oliveres i pel seu sabor compensat i amb tocs d’oliva.

Al cap d’uns mesos, es va incorporar a la família OLIBA Green Beer, “The Empeltre One”, elaborada amb olives Empeltre, conreades i recol·lectades per la marca d’olis premium Mis Raíces, amb origen en el Baix Aragó.

Una cervesa verda amb ingredients 100% naturals i sense gluten

Tota la gamma d’OLIBA Green Beer s’ha elaborat seguint l’estil Bohemian Pilsner, originari de la República Txeca. S’han utilitzat maltes pils d’alta qualitat i llúpols txecs com el saaz per a oferir un producte amb un 5% d’alcohol, refrescant i suau. A més, OLIBA és una cervesa sense gluten, fet que no afecta el seu sabor i la converteix en apta per a celíacs.

“The Original One” és una cervesa lleugera amb un sabor suau i especial, un atractiu color verd i una aroma refinada amb un subtil toc d’oliva. “The Empeltre One” és més intensa que la seva germana tant en untuositat com en intensitat de sabor i color. Diferències marcades per la varietat d’oliva usada com a base: la Empeltre.

OLIBA Green Beer compta amb diversos reconeixements com el XIX Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i el Premi a la Innovació dels ESAO Awards.

Compartir en

Deja una respuesta