ACTUALIDAD oliBa
>
>
Oliba Green Beer obre mercat a Noruega amb Vinmonopolet

Oliba Green Beer obre mercat a Noruega amb Vinmonopolet

Oliba Green Beer ha superat totes les fases necessàries per entrar a formar part de Vinmonopolet, el monopoli de les begudes alcohòliques de Noruega. The Original One, elaborada amb olives autòctones del Pirineu, i The Empeltre One, amb olives Empeltre de la zona d’Aragó, ja formen part del desitjat catàleg norueg i es distribueixen per tots els punts de venda Vinmonopolet del país.

Després d’entrar amb força als Països Baixos, Suïssa i Itàlia, la primera cervesa verda del món s’obre camí internacional en un país on exportar begudes alcohòliques té limitacions importants, ja que l’estat en controla la venda i distribució. Vinmonopolet decideix quins productes es comercialitzen en la seva pròpia xarxa de botigues i acapara entre el 85% i el 90% de les vendes minoristes totals d’alcohol, adquirint productes a elaboradors nacionals i productors estrangers.

Ivan Caelles, CEO de Oliba Green Beer, expressa la seva satisfacció de l’acord amb Cerveza AS, encapçalada per l’expert Johan Manon, que ha permès introduir la marca a Noruega. Explica que “el dia que ens vam conèixer amb Johan Manon a Madrid vam fer un tast conjunt amb els nostres productes i va quedar gratament sorprès de l’estructura i perfil sensorial del nostre producte, exaltant que es tractava d’un producte disruptiu i innovador”. Caelles està convençut que Oliba Green Beer serà un producte tendència i que Cerveza AS potenciarà la introducció d’Oliba a la gastronomia noruega.

Des del seu llançament, al maig de 2020, Oliba Green Beer ha entrat amb força en el mercat internacional de les cerveses, ja és present en diversos països i està tancant acords per a arribar a nous mercats.

UNA CERVESA D’AUTOR

Aquesta beguda mediterrània elaborada exclusivament amb ingredients naturals, neix de la unió de les dues passions del productor espanyol d’oli d’oliva verge extra Ivan Caelles: les olives i la cervesa.

Des de fa anys, Ivan duu a terme un projecte de posada en valor de la pirinenca Vall de Barcedana (Lleida), dels seus paisatges i oliveres autòctones. La marca ERM Oli d’Oliva de Muntanya, sota la qual produeix uns olis d’oliva excepcionals, ha suposat un autèntic revulsiu en el territori.

Al maig de 2020, aquest enginyer agrònom inquiet i innovador, va treure al mercat Oliba Green Beer, The Originial One, donant continuïtat a la iniciativa empresa amb l’oli pirinenc.

Ivan va sorprendre el món amb una cervesa d’oliva que destaca pel seu atractiu i particular color verd, per la seva aroma que transporta als camps d’oliveres i pel seu sabor compensat i amb tocs d’oliva.

Al cap d’uns mesos, es va incorporar a la família Oliba Green Beer, The Empeltre One, elaborada amb olives Empeltre, conreades i recol·lectades per la marca d’olis premium Mis Raíces, amb origen en el Baix Aragó.

UNA CERVESA AMB INGREDIENTS 100% NATURALS I SENSE GLUTEN

Tota la gamma d’Oliba Green Beer s’ha elaborat seguint l’estil Bohemian Pilsner, originari de la República Txeca. S’han utilitzat maltes pils d’alta qualitat i llúpols txecs com el saaz per a oferir un producte amb un 5% d’alcohol, refrescant i suau. A més, Oliba és una cervesa sense gluten, fet que no afecta el seu sabor i la converteix en apta per a celíacs.

The Original One és una cervesa lleugera amb un sabor suau i especial, un atractiu color verd i una aroma refinada amb un subtil toc d’oliva. The Empeltre One és més intensa que la seva germana tant en untuositat com en intensitat de sabor i color. Diferències marcades per la varietat d’oliva usada com a base: la Empeltre.

Oliba Green Beer compta amb diversos reconeixements com el XIX Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i el Premi a la Innovació dels ESAO Awards.

Compartir en

Deja una respuesta