ACTUALIDAD oliBa
>
>
Oliba Green Beer obté el Premi Innova de Fira ÀPAT 2021

Oliba Green Beer obté el Premi Innova de Fira ÀPAT 2021

Oliba Green Beer s’ha alçat amb el Premi Àpat Innova, al producte més innovador que, per primera vegada, atorga Fira Àpat. El Premis Àpat reconeixen els millors productes d’alimentació de proximitat de Catalunya en diferents categories (Àpat Innova, Àpat Sostenible, Àpat Entorn, Àpat Logista, Àpat Digital i Àpat Prevenció Covid19). Els guanyadors han estat escollits per un jurat integrat per professionals del món de l´alimentació catalana de proximitat i el lliurament dels premis tindrà lloc el proper 18 d’octubre, en el marc de la Fira ÀPAT Barcelona.

Aquest guardó se suma als obtinguts anteriorment per la primera cervesa verda del món, Oliba Green Beer: el XIX Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA) del Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya i el Premi a la Innovació dels ESAO Awards.

Fira ÀPAT, considerada el present i el futur del sector de l’alimentació catalana, aplegarà, del 16 al 18 d’octubre, els productors i elaboradors dels millors productes i ingredients de qualitat del territori català. Dirigida a professionals de l’alimentació, aquesta trobada promou els productes de proximitat com una manera d’apostar per la seguretat i la qualitat. Productors i elaboradors presentem els nostres productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidors finals.

Tindrà lloc al recinte Cúpula de les Arenes, una antiga plaça de toros reconvertida en centre comercial i de convencions, situada a la coneguda plaça Espanya de Barcelona. Oliba Green Beer hi serem presents amb els nostres productes: The Original One i The Empeltre One. Us hi esperem!

Compartir en

Deja una respuesta