ACTUALIDAD oliBa
>
>
OLIBA Green Beer, present a Fira Àpat Tarragona

OLIBA Green Beer, present a Fira Àpat Tarragona

Els propers dies 11, 12, 13 de juny, Tarragona acull Fira Àpat on els productes de ERM Oli d’Oliva de Muntanya i OLIBA Green Beer hi seran presents. Per una banda, hi participarem com a expositors i per una altra, Ivan Caelles, responsable d’ambdues marques, oferirà una masterclass sobre cervesa i explicarà el seu projecte més recent: OLIBA Green Beer.

Després de 5 exitoses edicions de Fira ÀPAT a Barcelona, aquest 2021 l’esdeveniment clau per impulsar els productes agroalimentaris catalans, s’amplia a Tarragona. Durant tres dies, els productors i elaboradors podran presentar els seus productes i les seves novetats tant a professionals del sector (restaurants, botigues, hotels, vinoteques, distribuïdors…) com consumidors finals. Els visitants que passin pel nostre estand podran degustar les dos línies de producte d’OLIBA Green Beer: The Original One i The Empeltre One, així com els olis ERM.

La fira també compta amb diversos espais on es duen a terme tallers relacionats amb els productes i la seva manera de treballar-los o cuinar-los i xerrades i masterclasses, com la que oferirà l’Ivan divendres a les 19.30 h a l’Espai A del Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

Us esperem aquest cap de setmana a Fira Àpat amb els nostres olis i cerveses verds!

Compartir en