ACTUALIDAD oliBa
>
>
Oliba Green Beer present en l’exclusiva fira Extraordinary Food and Wine de Venècia
Oliba Green Beer present en l’exclusiva fira Extraordinary Food and Wine de Venècia

Oliba Green Beer present en l’exclusiva fira Extraordinary Food and Wine de Venècia

Els pròxims dies 26 i 27 de setembre Oliba Green Beer serà present en l’exclusiva fira Extraordinary Food and Wine de Venècia. Art, història, estil de vida i cultura gastronòmica es fusionen en aquest esdeveniment que reuneix seleccionades delícies enogastronòmiques italianes i internacionals.

Per a accedir a l’esdeveniment, a les marques se’ls exigeix encant, elegància i singularitat, ja que l’organització busca sorprendre el visitant amb productes únics de gran qualitat, com la nostra innovadora cervesa verda.

Els visitants, que només poden accedir amb invitació, descobriran els productes d’Oliba Green Beer: “The Original One” i “The Empeltre One”. La primera, és una cervesa lleugera amb un sabor suau i especial, un atractiu color verd i una aroma refinada amb un subtil toc d’oliva elaborada amb olives autòctones de la comarca pirinenca del Pallars Jussà. “The Empeltre One”, és més intensa que la seva germana tant en untuositat com en intensitat de sabor i color. Diferències marcades per la varietat d’oliva usada com a base: la Empeltre d’Aragó. Estem segurs que ambdues delectaran els exigents paladars que participaran en aquest prestigiós esdeveniment.

Extraordinary Food and Wine és una fira concebuda i organitzada per Fausto Brozzi, director de l’esdeveniment, arquitecte, dissenyador, fotògraf i comissari d’exposicions d’art. La fira se situarà a l’Hotel Monaco & Grand Canal, en el cor de Venècia, a vint metres dels lleons de la Plaça de Sant Marcos. L’art culinari conviurà entre els marbres del casino més antic de la història.

Tota una experiència que us explicarem per xarxes socials No us ho perdeu!

Compartir en

Deja una respuesta