ACTUALIDAD oliBa
>
>
The Empeltre One, d’OliBa Green Beer, premi SIAL Innovation 2022 a la millor beguda alcohòlica
The Empeltre One de OliBa Green Beer, premio SIAL Innovation 2022 a la mejor bebida alcohólica

The Empeltre One, d’OliBa Green Beer, premi SIAL Innovation 2022 a la millor beguda alcohòlica

OliBa Green Beer, la primera cervesa verda d’oliva del món, ha estat guardonada amb el “SIAL Innovation Award 2022” de París com la beguda alcohòlica més innovadora. La seva varietat The Empeltre One, elaborada de manera natural amb olives del Baix Aragó, ha estat la més votada per un jurat d’experts del sector alimentari, que han valorat aspectes com la naturalitat, l’originalitat i l’adaptació a les noves tendències del mercat.

D’entre els diversos productes que optaven als 15 premis d’innovació, la varietat The Empeltre One d’OliBa Green Beer (marca propietat Grupo Costa ) ha estat escollida en la secció de begudes alcohòliques, en què competia amb més de 100 candidats internacionals. L’entrega de premis tindrà lloc a la capital francesa el 15 d’octubre, coincidint amb el transcurs del Saló Internacional de SIAL, que se celebrarà del 15 al 19 del mateix mes al Parc des Expositions de Paris-Nord Villepinte, en què OliBa Green Beer també participarà a través del hòlding agroalimentari Costa Food Group del qual forma part des del gener de 2022.

Ivan Caelles, CEO d’OliBa Green Beer, explica que “per a OliBa Green Beer és una notícia fantàstica, que ens permetrà augmentar la nostra notorietat internacional amb un producte gurmet diferent, original i que sorprèn el consumidor convencional de cervesa. Aquest guardó ens motiva a seguir fent el que ens agrada: experimentar i apostar pel valor diferencial de la nostra cervesa”.
Escolta l’audio aquí.

Oliba Green Beer Sial Innovation 2022 Paris

Oliba Green Beer Sial Innovation 2022 Paris

Ivan Caelles ha recollit el premi SIAL Innovation 2022 aquest diumenge, 16 d’octubre, a París, en la categoria de beguda alcohòlica més innovadora, per la varietat The Empeltre One.
El premi representa un autèntic impuls per a la marca, a la qual dota de gran visibilitat durant el saló i després. A més, farà que OliBa Green Beer viatgi per tota la xarxa internacional de SIAL —Jakarta, el Canadà, la Xina, els Estats Units i l’Índia— amb la finalitat d’aconseguir nous acords comercials i augmentar la notorietat a escala global.

La cervesa OliBa Green Beer es presenta en dues gammes: The Original One, una cervesa lleugera, amb un gust suau i especial, una aroma refinada i un subtil toc d’oliva, i The Empeltre One, elaborada amb olives del Baix Aragó, més intensa tant en untuositat com en gust i color. La marca va rebre el 2020 el premi de l’Escola Superior d’Oli d’Oliva (ESAO) a la Innovació i el premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària (PITA), i més recentment ha obtingut el segon premi en el World Class Food & Beverage del Dubai International Taste Awards 2022.

Podeu veure els guanyadors aquí.

Compartir en

Deja una respuesta